Om oss

RT ble etablert januar 2005. Vi holder til i Gjerdrum 20 km sør for Gardermoen.


Vi har en solid portefølje av kvalitetsleverandører med merkevarer, og er stolte av å kunne presentere våre kvalitetsprodukter til markedets rimeligste priser.

Gjennom å ha høy fokus på logistikk og kvalitet, samt til en hver tid ha en dynamisk organisasjon, er vårt mål være den beste i markedet på pris, kvalitet og service.

Produktsortiment

Vi jobber kontinuerlig med og kunne tilby et så bredt produktsortiment som mulig innenfor lager-, industri-, verksted- og butikkinnredning.

Service

Vi har høy fokus på å yte maksimalt for våre kunder, og får kontinuerlig tilbakemelding om god service. Det er faktisk våre kunder vi lever av.

Kvalitet

RT jobber etter de samme prinsipper og krav som stilles i Kvalitetssystemet NS-EN 9001:2000. Vi ønsker derfor kvalitet i alle ledd, fra produsent og frem til sluttbruker.

Konsulentbistand og løsninger

Reolteknikks løsningskonsulenter har høy kompetanse og lang erfaring i å designe de beste løsningene i hver enkelt case. Vi tegner med DAK og leverer visuelle løsningsforslag, som en del av våre tjenester. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om effektivisering på deres lager.