BITO Småvarereol

Vi tilbyr høykvalitets-reoler i galvanisert stål, til meget konkurranse-dyktige priser.

Et system med mange muligheter: Hyllereoler, dekk-reoler, hjørnereoler.

BITO skruefri Småvarereol / Hyllereol

Ekstremt tilpasningsdyktige og svært fleksible: BITO-hyllereoler er designet til høye kvalitetsstandarder og er egnet til å lagre alle mulige gjenstander. Deres høyde og lengde kan justeres for å passe perfekt inn i alle rom, de er enkle å montere og gjenoppbygge. De kan lett utvides senere og er ideelle for lagring og plukking av løse gjenstander og alle enheter og pakker som ikke lagres på paller.

BITO-Småvarereol-1

For produksjon

For deg som trenger forsyningshyller for montasjestasjonen din som enkelt kan fylles på igjen, basert på først inn, først ut prinsippet (FIFO)

Lagerplukk

Perfekt for deg som vil lagre eller plukke løse artikler, små gjenstander fra bokser, eller enheter som ikke er lagret på paller.

Kostnadseffektivt

Om du trenger en fleksibel, lett å montere, kostnadseffektiv lagringsløsning som er optimalisert for å møte dine individuelle behov og ledig plass

BITO-Småvarereol-2

Industrireol

En småvarereol for industrisektoren må oppfylle en rekke forskjellige krav. BITO hyllereoler er utformet for å utvides og justeres til å møte hver kundes individuelle ønsker og behov.

BITO høylagerreoler gir deg full utnyttelse av plassen i høyden, mens lavere hyllevarianter gjør det enkelt å få tilgang til varer i ergonomisk plukkhøyde uten stiger.

Store eller små belastninger, store gjenstander, små pakker eller BITO plastkasser – uansett størrelsen eller vekten på varene du lagrer, er hyllene tilgjengelige i bredder og lastekapasiteter for å matche.

BITO småvarereol for industri er tilgjengelige i en rekke ulike typer: Type EL (ekstra lett), Type L (lett), Type M (medium), Type S (tung) og Type Storskala. Hyllekapasiteten varierer etter kategori (100 – 350 kg), slik som seksjonskapasiteten (800 – 1600 kg).

Forsyningsreol

BITO-hyllen gir en ideell forsyningshylle. Den kan etterfylles fra begge sider etter førstegangs-prinsippet (FIFO), noe som gjør den velegnet til å levere gjenstander til forsynings-punkter.

Hyllene kan enkelt fylles fra den ene siden mens komponenter som kreves for montering og etterbehandling, blir raskt og enkelt plukket fra den andre siden. Hylleanlegget muliggjør en tydelig synlig, godt strukturert levering av deler og varer og gir også tilstrekkelig plass til en overskuddsbestilling.

Forsyningshyller er tilgjengelig i en enkelt dyp versjon (for en plastkasse) eller en dobbel dyp versjon (for to plastkasser). Den er også tilgjengelig med rette eller skrå hyller. Skråhylle-versjonene er spesielt godt egnet for tydelig presentasjon av varer og rask, ergonomisk henting ut av varer.

BITO-Småvarereol-3
BITO-Småvarereol-4

Arkivreol

BITO småvarereol er den ideelle løsningen for plassbesparende arkivering av filer og mapper, selv i lange perioder.

Tilpasset for å passe filmappestørrelsen, er hyllene tilgjengelige i en enkelt dyp versjon (egnet for en rad mapper pr. hylle) og en dobbel dyp variant (for to rader med mapper pr. hylle) – tilgjengelig i galvanisert eller lys grå (RAL 7035) versjon, avhengig av ønsket farge.

Den integrerte bakre festelappen forhindrer at filer glir av hyllene. Stoppkant som er tilgjengelig separat, forhindrer at mapper faller av hyllene.

Fordeler med BITO småvarereoler

Mange bruksområder

BITO småvarereol kan brukes til å lagre alle slags gjenstander. Hyllene er designet for å gi lett og oversiktlig tilgang til alle varer og gjenstander til enhver tid.

Fleksibelt og tilpasningsdyktig

Hyllesystemet fungerer modulært. Avhengig av dine behov kan hyllene lett ombygges, suppleres, utvides og justeres for å passe de varene som skal lagres.

Lett å montere

BITO småvarereoler er enkle å sette sammen - ingen skruer kreves. Du trenger ikke å være spesialist; alle kan sette dem sammen. Det sofistikerte modulære prinsippet lar deg enkelt utvide og supplere hyllesystemet selv.

Lett å endre hyllehøyde

Hyllehøyden kan raskt og enkelt justeres i intervaller på 25 mm. Dette gjør at du raskt kan justere til hyllene etter nye tilførsler til produktporteføljen din, og endre hyllehøyden umiddelbart når størrelser og mengder krever det.

Lav kostnad

Investeringskostnadene for vanlige hyllesystemer er svært lave. Det vanlige, fleksible og utvidbare, hyllesystemet er et ideelt alternativ, spesielt hvis dere ennå ikke vet forventet kapasitetsutnyttelse, omsetning eller plukkfrekvens.