Rullearkiv til Astrup Fearnley AS avd Føyen

relokator..

First Movert Group (tidligere Relokator) er den største aktøren i Skandinavia innen rådgivning i forbindelse med kontorflytting.

First Movert Group har lang erfaring med flytting av bedrifter og bistår med spisskompetanse slik at flytting skal bli en minst mulig påkjenning for bedriften.

Vi ble kontaktet av First Movert Group i forbindelse med ett oppdrag de hadde for Astrup Fearnly vedrørende levering og installasjon av rullearkiver. Grunnet store utfordringer vedrørende rommets beskaffenhet, samt vanskelig tilkomst hadde våre konkurrenter ikke ønske om å levere en løsning. Vi i Reolteknikk derimot så på dette som en spennende utfordring, og kastet oss over saken umiddelbart. Etter nøye oppmålinger og planlegging, fikk vi gitt et tilbud som var konkurransedyktig med hensyn til både pris, kvalitet og ikke minst leveringstid.

Tilbudet ble umiddelbart akseptert og vi fikk gjennom First Movert Group oppdraget med å levere og montere rullearkiv til Astrup Fearnly AS avd Føyen i 2021.

Kunden har fått et manuelt mobilt rullearkiv som heter system FOREG 2000. Dette er et meget solid arkivsystem, som er produsert i galvanisert materiell og i tillegg pulverlakkert lys grå. Dette gir en dobbel beskyttelse med en mye høyere motstand for korrosjon. Dette er særegent for denne fabrikanten, som gir en veldig lang levetid på produktet.

Ta kontakt for en hyggelig rullearkiv prat!