Jobbe med oss?

16 år i bransjen leder til gode erfaringer.

Vi har en solid portefølje av kvalitetsleverandører med merkevarer, og er stolte av å kunne presentere våre kvalitetsprodukter til markedets rimeligste priser.

Gjennom å ha høy fokus på logistikk og kvalitet, samt til en hver tid ha en dynamisk organisasjon, er vårt mål være den beste i markedet på pris, kvalitet og service.

Dette er Reolteknikk AS

RT ble etablert januar 2005. Vi holder til i Gjerdrum 20 km sør for Gardermoen. Vi har en solid portefølje av kvalitetsleverandører med merkevarer, og er stolte av å kunne presentere våre kvalitetsprodukter til konkurransedyktig priser.

 • Produktsortiment

  Vi jobber kontinuerlig med og kunne tilby et så bredt produktsortiment som mulig innenfor lager-, industri-, verksted- og butikkinnredning.

 • Service

  Vi har høy fokus på å yte maksimalt for våre kunder, og får kontinuerlig tilbakemelding om god service. Det er faktisk våre kunder vi lever av.

 • Kvalitet

  RT jobber etter de samme prinsipper og krav som stilles i Kvalitetssystemet NS-EN 9001:2000. Vi ønsker derfor kvalitet i alle ledd, fra produsent og frem til sluttbruker.

 • Konsulentbistand og løsninger

  Reolteknikks løsningskonsulenter har høy kompetanse og lang erfaring i å designe de beste løsningene i hver enkelt case. Vi tegner med DAK og leverer visuelle løsningsforslag, som en del av våre tjenester. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om effektivisering på deres lager.

om+oss
3d-konfigurator-bilde4

Jobbe sammen med oss?

Vi er alltid ute etter nye spennende og hyggelige kolleger. Send oss gjerne en åpen søknad om du har lyst til å bli en del av Reolteknikk-teamet.

Nå leter vi spesifikt etter nye kolleger til følgende stillinger:

 • Salgssupport/back office
 • Montør

Send din CV og noen ord om deg selv til vår epost jobb@reolteknikk.no

Vi behandle alle søknader konfidensielt.