Prosjekter

Alle
  • Alle
  • Butikkinnredning
  • Gjennomløpsreoler
  • Grenreol
  • Mesaniner
  • Pallereoler
  • Rullearkiv
  • Spesialutviklede løsninger
spesialgjennomløp for paller med rør

Gjennomløp for stålrør Ekornes ASA

Ekornes er den største møbelprodusenten i Norge og eier merkenavnene Ekornes®, Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen. Reolteknikk fikk gleden av å levere spesialtilpassede rullebaner for spesialpaller med rør.

aleris_b

Aleris Helse AS

Vi fikk gleden av å sette opp rullearkiv hos Aleris Helse.

home-cottage-1

Home & Cottage

Vi fikk gleden av å sette opp pallereoler hos Home & Cottage.

Coca Cola gjennomløpsreoler

Coca Cola

CIMG3176.JPG

Bildøy Båt og Motor AS

Bildøy båt og Motor AS tok kontakt med oss på høsten 2015, og forespurte om ny butikkinnredning i grå farge til sin butikk i Døsjø. Vi fikk tilsendt tegninger over lokalet, og satt i gang med å lage forslag til effektiv løsning av butikkinnredning. Sent i Oktober bestemte de seg for å bestille, og rett…

Mesaninløsning-med-pallereoler-ved-siden-av-e1554361317822

Pallereoler og mesanin Cflow AS

Cflow utvikler, designer og produserer komplette fiskehåndteringssystemer for fiskeri- og akvakulturindustrien. Ved Cflow sitt hovedkontor i langevågen fikk Reolteknikk lov til å innrede en nyoppusset lagerhall med en mesanin og pallereoler.

mesanin-ringnes

Ringnes AS

Sammen med Swisslog, fikk vi i oppdrag å levere mesanin for convoyerbaner hos Ringnes AS. Mesaninen skulle bygges over eksisterende baner, samt tilpasse åpning for en vertikal convoyer. Nye kjedebaner ble innstallert på mesaninen, med tilkobling til de eksisterende banene.

Bilde av leverte pallereoler og grenreoler hos Würth Norge AS

Würth Norge AS

Vi fikk i oppdrag av Würth Norge AS å levere pallereoler for både kortside- og langsidehåndterte paller, grenreoler for langgods, samt merking av lokasjoner. Dette i forbindelse med utbygging av nytt lager på Hagan.