Skreddersydd lagerløsning med mesanin og pallereoler for et effektiv og sikker lager

Cflow er en ledende aktør innen utvikling, design og produksjon av komplette fiskehåndteringssystemer for fiskeri- og akvakulturindustrien. Da selskapet ønsket å innrede sin nyoppussede lagerhall ved hovedkontoret i Langevågen, valgte de å samarbeide med Reolteknikk for å få en optimal og skreddersydd løsning.

Reolteknikk leverte følgende produkter og løsninger til Cflows lagerhall:

  1. Mesanin: En skreddersydd, skrudd mesaninløsning på litt under 100 m2 ble installert, komplett med rekkverk, pallport og trapp. Gulvet består av 38 mm U7 hardpresset spon, noe som gir en solid og holdbar overflate for både ansatte og lagrede produkter.
  2. Pallereoler: Reolteknikk leverte pallereoler med kapasitet for omtrent 270 pallplasser. Disse reolene ble utstyrt med stolpeforsterkninger og stigebeskyttere, noe som sørger for en stabil og sikker lagringsløsning for større varer.
  3. Kjøreundergangssikring: For å sikre en trygg arbeidsplass og forhindre potensielle skader, ble kjøreundergangen beskyttet med nettinghyller som kjøreundergangssikring. Dette tiltaket reduserer risikoen for ulykker og skader på både ansatte og lagrede produkter.

Gjennom dette samarbeidet har Cflow AS oppnådd en moderne, effektiv og sikker lagerløsning som støtter deres daglige drift og voksende behov. Reolteknikk har levert en fleksibel og skreddersydd løsning som kan tilpasses Cflows fremtidige krav.

Hvis du er interessert i å utvide eller forbedre ditt lager med mesanin, pallereoler eller andre smarte løsninger, ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. La oss sammen finne den perfekte løsningen for dine lagringsbehov og skape en effektiv og sikker arbeidsplass!